Tapahtumat

Ajankohtaista: Iloranta Hämeen vuoden 2018 vientiyrittäjä!

Vuoden 2018 Hämeen maakunnallinen vientipalkinto on myönnetty Iloranta Oy:lle. Palkinto luovutettiin yrittäjä Samu Lesceliukselle Kasva ja kansainvälisty -tapahtumassa Hämeenlinnan Verkatehtaalla torstaina. Vientipalkinto myönnetään määrätietoisesta toiminnasta viennin edistämiseksi sekä vientikelpoisten tuotteiden tai palveluiden kehittämisestä.

Lue lisää

Naisten viikonloppu

Hämäläinen, upea syksyinen maaseutu kutsuu Sinua rentoutumaan ja
nauttimaan mukavasta viikonlopusta. Ohjelmassa on mielenkiin-
toisia luentoja, maukasta lähiruokaa, monipuolista, ohjattua
ulkoilua ja liikuntaa, uimista ja saunomista, hemmotteluhoitoja
sekä leppoisaa yhdessäoloa!

Lue lisää

Syyslomanen - koko perhe lomalla

Tule mukaan syyslomalle Ilorantaan! Oman keppihevosen valmistus ja siihen perään laukkakisat hevosten kesken, tuulastusta ja ravustusta sekä pimeäretki lähimetsään ovat syksyn upeita hetkiä yhdessä koettaviksi. Syyslomasella on ohjelmaa, niin aikuisille, lapsille kuin koko perheelle yhdessä. Lapsille ohjelmistossa on mm. linnunpöntön ja voiveitsen valmistusta, omia leikkejä ja pelejä sekä oma metsäretki lähimetsään. Aikuisille omina juttuina ryhmäliikuntaa ja lihaskuntoharjoittelua.

Lue lisää

Ilorannan hiihtoloma

Hiihtolomalla nautitaan ulkoleikeistä, mäenlaskusta, talven riemuista, ulkoilusta ja tänä vuonna erityisesti vaelluksista sekä retkistä!
Useana päivänä on ohjelmassa yhteinen vaellusretki metsässä, pelloilla tai jäällä, riippuen säästä ja jää/lumitilanteesta. Retkille lähdetään potkukelkoilla, kävellen, suksilla, luistimilla tai lumikengillä. Lasten seikkailuretkillä kuljetaan kävellen tai lumikengillä lähimetsän kallioille ja nautitaan eväitä nuotiolla.
Iltapäivän nuotiokahvien jälkeen pääseekin jo saunaan. Saunomisen lomassa voi pyöriä lumihangessa tai pulahtaa avantoon. Ja savusaunan löylyistä nautitaan myös hiihtolomalla. Runsas päivällinen ja leppoisat iltapelit kruunaavat päivän.

Lue lisää

Back to Top