Tapahtumat

Ajankohtaista: Ilorannan talvi

Lunta on jo sadellut useampaan kertaan ja maa on valkoisen. Pulkkamäet ovat liukkaassa kunnossa sekä järvi on jo jäätynyt ja luistinradat ovat hyvässä kunnossa. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan talvikeleistä!

Lue lisää

Talviklassikko - aikuisten oma viikonloppu!

Viikonloppuna sopivassa suhteessa talvisia ulkoaktiviteetteja, mukavaa yhdessäoloa, liikuntaa, saunomista&uimista, maukasta ruokaa sekä illanviettoa. Talviklassikko on Naisten ja Miesten viikonloppujen parhaista paloista koottu talvinen viikonloppu. Ohjelmassa on ulkoilua ja leikkimielistä kisailua, mm. talviolympialaiset, curlingia, lumikenkäilyä, potkukelkkailua ja mäenlaskua sekä säiden salliessa hiihtoa, luistelua ja retkiluistelua. Niiden lisäksi ohjelmassa on myös ryhmäliikuntaa, lautapeliturnaus, afterski, savusauna ja avanto sekä herkullisia aterioita ja hauskaa seuraa. Tule yksin tai yhdessä, seuraa ja tekemistä riittää jokaiselle.
Talvella ollaan toki jonkin verran sään armoilla, mutta sen ei Ilorannassa anneta haitata, tekemistä riittää joka tapauksessa.

Lue lisää

LadyForest Talvisaapas 2019

LadyForest – naismetsänomistajat verkosto kutsuu Sinut mukaan Ilorantaan viettämään viikonloppua metsäasioiden ja hyvinvoinnin äärelle.

Lue lisää

Ilorannan hiihtoloma

Hiihtolomalla nautitaan ulkoleikeistä, mäenlaskusta, talven riemuista, ulkoilusta ja tänä vuonna erityisesti vaelluksista sekä retkistä!
Useana päivänä on ohjelmassa yhteinen vaellusretki metsässä, pelloilla tai jäällä, riippuen säästä ja jää/lumitilanteesta. Retkille lähdetään potkukelkoilla, kävellen, suksilla, luistimilla tai lumikengillä. Lasten seikkailuretkillä kuljetaan kävellen tai lumikengillä lähimetsän kallioille ja nautitaan eväitä nuotiolla.
Iltapäivän nuotiokahvien jälkeen pääseekin jo saunaan. Saunomisen lomassa voi pyöriä lumihangessa tai pulahtaa avantoon. Ja savusaunan löylyistä nautitaan myös hiihtolomalla. Runsas päivällinen ja leppoisat iltapelit kruunaavat päivän.

Lue lisää

Sydänystävällinen senioriviikko

Ilorannan senioriviikolla voit nukkua mukavasti Ilorannan Omenatarhassa, nauttia leppoisasta yhdessäolosta, ammattitaitoisesti ohjatusta
liikunnasta sisällä ja ulkona, yhteislauluista sekä hyvästä ruoasta.

Lue lisää

Mimmit maalla

Mimmit maalla -viikonloppu on omistettu lepäämiselle, liikunnalle, nautiskelulle, herkuttelulle, juhlimiselle, nauramiselle ja hemmottelulle. Työkiireet ja ruuhkavuosihulinat voi suosiolla jättää kotiin. Niitä ei täällä tarvita.

Lue lisää

Back to Top