Tapahtumat

Ajankohtaista: Iloranta Hämeen vuoden 2018 vientiyrittäjä!

Vuoden 2018 Hämeen maakunnallinen vientipalkinto on myönnetty Iloranta Oy:lle. Palkinto luovutettiin yrittäjä Samu Lesceliukselle Kasva ja kansainvälisty -tapahtumassa Hämeenlinnan Verkatehtaalla torstaina. Vientipalkinto myönnetään määrätietoisesta toiminnasta viennin edistämiseksi sekä vientikelpoisten tuotteiden tai palveluiden kehittämisestä.

Lue lisää

Kesän kynnyksellä senioriviikko

Ilorannan senioritoiminnan tarkoituksena on edistää jo ikääntyneiden ihmisten hyvinvointia, elämänlaatua, terveyttä ja toimintakykyä. Senioriviikoilla tarjoamme senioreille tasokasta asumista täysihoitolassa, joka sijaitsee hämäläisellä maaseudulla puhtaan luonnon, kirkasvetisen järven ja lähimetsän kainalossa. Maukas lähiruoka, mukava yhdessäolo ja omalle kunnolle sopiva liikunta antavat oivan sisällön yhteisölliselle ja sosiaaliselle senioriviikolle.
Liikunnallisten ohjelmien lisäksi on tarjolla myös paljon muuta ohjelmaa vuodenaikojen mukaan, mm. yhteisiä lauluiltoja, nuotiolettuja, ruisleivän tai karjalanpiirakoiden leipomista, teatterityöpajoja sekä hemmotteluhoitoja.
Senioriviikolla ohjataan liikuntaa, joka tukee ikääntyneen ihmisen liikkumista ja toimintakykyä myös arkielämässä.
Hyvin varusteltu kuntosali ja ryhmäliikuntatila palvelevat senioreiden liikkumista ympäri vuoden.

Lue lisää

Isovanhempien ja lastenlasten yhteinen liikuntaloma -TÄYNNÄ!

Viikolla on päivittäin tennisopetusta lapsille ja aikuisille sekä paljon ohjattua liikuntaa, pelejä ja leikkejä lapsille. Ohjattua toimintaa on aamusta iltaan, joten mummu ja vaari ehtivät nukkumaan omat päiväunensa ihan rauhassa.

Lue lisää

Syyslomanen - koko perhe lomalla

Tule mukaan syyslomalle Ilorantaan! Oman keppihevosen valmistus ja siihen perään laukkakisat hevosten kesken, tuulastusta ja ravustusta sekä pimeäretki lähimetsään ovat syksyn upeita hetkiä yhdessä koettaviksi. Syyslomasella on ohjelmaa, niin aikuisille, lapsille kuin koko perheelle yhdessä. Lapsille ohjelmistossa on mm. linnunpöntön ja voiveitsen valmistusta, omia leikkejä ja pelejä sekä oma metsäretki lähimetsään. Aikuisille omina juttuina ryhmäliikuntaa ja lihaskuntoharjoittelua.

Lue lisää

Ilorannan hiihtoloma

Hiihtolomalla nautitaan ulkoleikeistä, mäenlaskusta, talven riemuista, ulkoilusta ja tänä vuonna erityisesti vaelluksista sekä retkistä!
Useana päivänä on ohjelmassa yhteinen vaellusretki metsässä, pelloilla tai jäällä, riippuen säästä ja jää/lumitilanteesta. Retkille lähdetään potkukelkoilla, kävellen, suksilla, luistimilla tai lumikengillä. Lasten seikkailuretkillä kuljetaan kävellen tai lumikengillä lähimetsän kallioille ja nautitaan eväitä nuotiolla.
Iltapäivän nuotiokahvien jälkeen pääseekin jo saunaan. Saunomisen lomassa voi pyöriä lumihangessa tai pulahtaa avantoon. Ja savusaunan löylyistä nautitaan myös hiihtolomalla. Runsas päivällinen ja leppoisat iltapelit kruunaavat päivän.

Lue lisää

Back to Top