Tapahtumat

Ajankohtaista: Talven ja kevään kuulumisia

Talvikelit ovat vielä parhaimmillaan, moneen vuoteen ei ole ollut näin hienoja hiihtokelejä. Kevät kuitenkin tulee pikku hiljaa ja kesäkin siellä jo siintää edessä. Ennen kesää on tulossa vielä Sydänystävällinen senioriviikko 9.-13.4., Naisten viikonloppu 13.-15.4. ja IloCamp - iloinen treenileiri 28.-29.4. Kevättalven ja kevään aikana voi myös käydä rauhassa nauttimassa luonnosta ja ”metsäkylvyistä” sekä kevään heräämisestä ilman järjestettyjä ohjelmia.

Lue lisää

Sydänystävällinen senioriviikko

Ilorannan senioriviikolla voit nukkua mukavasti Ilorannan Omenatarhassa, nauttia leppoisasta yhdessäolosta, ammattitaitoisesti ohjatusta
liikunnasta sisällä ja ulkona, yhteislauluista sekä hyvästä ruoasta.

Lue lisää

Naisten viikonloppu

Hämäläinen, upea maaseutu kutsuu Sinua rentoutumaan ja
nauttimaan mukavasta viikonlopusta. Ohjelmassa on mielenkiin-
toisia luentoja, maukasta lähiruokaa, monipuolista, ohjattua
ulkoilua ja liikuntaa, uimista ja saunomista, hemmotteluhoitoja
sekä leppoisaa yhdessäoloa!

Lue lisää

Kapinaretki Suomen sisällissodan maisemissa

Retki perustuu linja-autossa kuultaviin selostuksiin taisteluiden kulusta sekä muistelmiin ja kirjallisuusnäytteisiin. Matkalla tutustutaan muistomerkkeihin ja taistelupaikkoihin. Seuraamme punaisten pakoa kohti itää, Hauholta aina Hennalan vankileirille saakka.

Lue lisää

IloCamp-iloinen treenileiri

Haluatko vaihtelua lihaskuntotreeniisi todellisilla toiminnallisilla harjoituksilla? Olisiko sinusta mielenkiintoista oppia miten voit hyödyntää lähiympäristöäsi sekä luontoa treeniesi piristämiseen ja tehostamiseen?

Lue lisää

Ilorannan äitienpäivälounas

Lounaan ja jälkiruuan välissä voi virkistäytyä lasten kanssa luontopolulla tai rapsuttelemalla lampaita, kaneja tai Naksu-koiraa.

Lue lisää

Isovanhempien ja lastenlasten yhteinen liikuntaloma

Viikolla on päivittäin tennisopetusta lapsille ja aikuisille sekä paljon ohjattua liikuntaa, pelejä ja leikkejä lapsille. Ohjattua toimintaa on aamusta iltaan, joten mummu ja vaari ehtivät nukkumaan omat päiväunensa ihan rauhassa.

Lue lisää

Back to Top