Tapahtumat

Ajankohtaista: Ajankohtaista

Rakkaat Ilorannan ystävät! Iloranta on juhlinut tänä vuonna yhdessä Suomen kanssa. Valtioneuvosto myönsi Ilorannalle Suomi100- Iloranta100- statuksen alkuvuodesta. Olemme ylpeänä voineet vetää salkoon Suomi100-lipun. On kulunut jo sata vuotta siitä, kun maatilan emäntä Elin Iloranta asettui Hauholle Rukkoilan kylään ja ryhtyi miehensä kanssa viljelemään maata.

Lue lisää

Rauhallinen talviviikonloppu


Tammikuun viikonloppuna Ilorantaan voi tulla vain rentoutumaan, ulkoilemaan, lataamaan akkuja, lueskelemaan ja ihailemaan talvimaisemia. Tai toivon mukaan harrastamaan erilaisia talviaktiviteetteja. Lunta on jo mukavasti, ensimmäiset ladutkin jo tehtyinä. Järvi ei vielä ole jäätynyt, mutta ei ole kuin ajan kysymys milloin jäätyy. Tammikuun viikonloppuun mennessä on kyllä jo jäässä ja mahdollistaa useammat talviset aktiviteetit. Lisäksi voi potkukelkkailla, pelata tossulätkää tai saunoa ja käydä vaikka avannossa. Myös savusauna lämpeää viikonlopun aikana.
Kuntosali on viikonlopun aikana käytettävissä.

Lue lisää

Talviklassikko - aikuisten oma viikonloppu!

Viikonloppuna sopivassa suhteessa talvisia ulkoaktiviteetteja, mukavaa yhdessäoloa, liikuntaa, saunomista&uimista, maukasta ruokaa sekä illanviettoa. Talviklassikko on Naisten ja Miesten viikonloppujen parhaista paloista koottu talvinen viikonloppu. Ohjelmassa on ulkoilua ja leikkimielistä kisailua, mm. talviolympialaiset, curlingia, lumikenkäilyä, potkukelkkailua ja mäenlaskua sekä säiden salliessa hiihtoa, luistelua ja retkiluistelua. Niiden lisäksi ohjelmassa on myös ryhmäliikuntaa, lautapeliturnaus, afterski, savusauna ja avanto sekä herkullisia aterioita ja hauskaa seuraa. Tule yksin tai yhdessä, seuraa ja tekemistä riittää jokaiselle.
Talvella ollaan toki jonkin verran sään armoilla, mutta sen ei Ilorannassa anneta haitata, tekemistä riittää joka tapauksessa.

Lue lisää

Ilorannan hiihtoloma

Hiihtolomalla nautitaan ulkoleikeistä, mäenlaskusta, talven riemuista, ulkoilusta ja tänä vuonna erityisesti vaelluksista sekä retkistä!
Useana päivänä on ohjelmassa yhteinen vaellusretki metsässä, pelloilla tai jäällä, riippuen säästä ja jää/lumitilanteesta. Retkille lähdetään potkukelkoilla, kävellen, suksilla, luistimilla tai lumikengillä. Lasten seikkailuretkillä kuljetaan kävellen tai lumikengillä lähimetsän kallioille ja nautitaan eväitä nuotiolla.
Iltapäivän nuotiokahvien jälkeen pääseekin jo saunaan. Saunomisen lomassa voi pyöriä lumihangessa tai pulahtaa avantoon. Ja savusaunan löylyistä nautitaan myös hiihtolomalla. Runsas päivällinen ja leppoisat iltapelit kruunaavat päivän.

Lue lisää

Sydänystävällinen senioriviikko

Ilorannan senioriviikolla voit nukkua mukavasti Ilorannan Omenatarhassa, nauttia leppoisasta yhdessäolosta, ammattitaitoisesti ohjatusta
liikunnasta sisällä ja ulkona, yhteislauluista sekä hyvästä ruoasta.

Lue lisää

Back to Top