Suomeksiin Englishauf Deutsch
Ilorannan facebook-ryhmäIloranta Instagram

Iltapäivätreffit savusaunan laavulla – joka päivä!

Ilorannan hiihtoloma 18.-26.2.2017

Ilorannan hiihtoloma on reipasta ulkoilua, talven riemuja ja leppoisaa lomailua! Maittavat ruuat ja hyvin nukutut yöt, mukavaa tekemistä kaiken ikäisille sekä jo mukavaksi perinteeksi muodostuneet iltapäivätreffit savusauna laavulla: kuumaa juomaa, kahvia, kaakaota tai mehua, makkaraa, lättyjä tai tuoreita pullia – hehkuvan nuotion ympärillä!

Hiihtolomapäivä alkaa aamiaisen tuoreilla sämpylöillä ja jatkuu sekä järjestetyillä että omatoimisilla ohjelmilla maittavaan illalliseen ja illanistujaisiin asti seuraavan ohjelman mukaan.

Päiväohjelma viikolla 8

8.30-10.00 Aamiainen
Ohjattua tai omaehtoista ohjelmaa sään mukaan. Koneella tehdyt ladut, retkiluistelurata, lätkä/tossulätkäkenttä, pulkkamäet, curlingradat ja napakelkka
12.00-13.30 Lounas
Ohjattua tai omaehtoista ohjelmaa sään mukaan. Koneella tehdyt ladut, retkiluistelurata, lätkä/tossulätkäkenttä, pulkkamäet, curlingradat ja napakelkka
15.15 Iltapäiväkahvit savusaunan laavulla
15.45-17.15 ja 17.30-19.00 Naisten ja miesten saunat, sekä ranta- että savusaunassa. Rannassa myöskin avanto.
17.30–19.00 Päivällinen

Iltaisin perhesaunat ja ohjattuja iltaohjelmia sekä pelejä. Ilorannan kirjastosta löytyy rauhallista lukutilaa ja lukemista moneen makuun.

Mitä kaikkea muuta viikon ohjelmassa on?

Järven jäälle aurataan sekä retkiluistelurata että pelikenttä, jossa voi hyvällä tuurilla pystyä pelaaman ihan luistimillakin lätkää, mutta ainakin tossulätkä sujuu hyvin. Jäällä on lisäksi luonnonjääcurlingradat ja napakelkka sekä potkukelkkoja lainattavaksi. Toki olemme jonkin verran sään armoilla lumi-ja jäälajien suhteen, mutta ohjelmaa varmasti riittää säästä huolimatta.
Ryhmäliikuntaa on useampana päivänä viikon aikana. Kuntosali on käytettävissä vapaasti, myös ohjattuja kuntosalitreenejä mahtuu viikon ohjelmaan.

Kalastusretkiä järjestetään muutamana päivänä, pilkitään ja käydään yhdessä kokemassa katiskat sekä mahdollisesti tutustutaan myös verkkokalastukseen.
Ohjelmassa on myös opastettua lumikenkäilyä, jos vain lunta on riittävästi.
"Villanpehmeässä hetkessä" tutustutaan villan kehräämiseen ja huovutukseen.

Metsäkylpyjä

Luonnon hyvinvointivaikutukset ovat tutkitusti hyviä monella tavoin. Ennen kaikkea tunnetaan luonnon rauhoittava ja stressiä lievittävä vaikutus. Luonnolla on myönteisiä vaikutuksia myös sydämen sykkeeseen ja verenpaineeseen jo muutamien luonnossa vietettyjen minuuttien aikana. Metsän parantava vaikutus on ihmeellinen! Metsäkylvyistä pääsee nauttimaan myös talvella. Ohjelmassa on opastettu metsäretki aikuisille ja hieman vanhemmille lapsille, pienemmille lapsille oma metsäretki lähimetsään. Retket päättyvät monisatavuotisen männyn suojaan laavulle, jossa retken päätteeksi paistellaan tikkupullat ja nautitaan nuotiokahvit.

Retkiluistelurata ja monipuolisempia hiihtoreittejä tarjolla

Ilorannassa on oma latukone, monenlaisia hiihtoreittejä on tarjolla ja uusissa maisemissa sekä ladut ovat helpommin pidettävissä hyvässä kunnossa. Pyrimme myös tekemään luisteluhiihtouran mahdollisuuksien mukaan.
Ilorannasta on lainattavissa sekä monoihin että tavallisiin kenkiin kiinnitettäviä retkiluistimia. 
Nyt myös hiihtosuksia sekä monoja vuokrattavana. Suksien huoltoa varten on oma paikkansa Mikon verstaan eteisessä.

Hinnat täysihoitoineen ja ohjelmineen

Hiihtolomalla Ilorannassa voi viettää vaikka koko viikon lauantaista-lauantaihin tai sununnuntaista-sunnuntaihin. Neljän vuorokauden lomalle on myös pakettihinta.

  Punainen talo, muut huoneet Punainen talo: 5,6 ja 8 sekä takaluukku ja iso aitta Mökit ja päärakennus Omenatarha
7 vrk 465 € 545 € 625 € 730 €
4 vrk 310 € 360 € 400 € 470 €
2 vrk 170 € 200 € 220 € 245 €

Lapset 6-15 vuotta puoleen hintaan, nuorimmat ovat ilmaisia.

HUOM! Hiihdon MM-kisat alkavat hiihtolomaviikon lopulla ja saattavat aiheuttaa myös ylimääräistä kysyntää majoituksille.

VARAA OMA LOMASI NYT!

Lisätietoja
Samu Lescelius
puh. 040-5131139 tai samu@iloranta.fi

Tervetuloa nauttimaan talven riemuista Ilorannassa!

Etupihan pulkkamäki on kyllä paras!

Tossulätkäpelit, vaikka aikuiset vastaan lapset

Kunnostettuja latuja...ja ah, mitä maisemia!

Iltapäiväkahvit laavulla, joka päivä!

Talviverkkojen kokeminen, toiveissa kuhaa.

Iloranta | Rukkoilantie 129 | 14700 HAUHO | Puh. 040 513 1139