Ilorannan hiihtoloma

Hiihtolomalla nautitaan ulkoleikeistä, mäenlaskusta, talven riemuista, ulkoilusta ja tänä vuonna erityisesti vaelluksista sekä retkistä!
Useana päivänä on ohjelmassa yhteinen vaellusretki metsässä, pelloilla tai jäällä, riippuen säästä ja jää/lumitilanteesta. Retkille lähdetään potkukelkoilla, kävellen, suksilla, luistimilla tai lumikengillä. Lasten seikkailuretkillä kuljetaan kävellen tai lumikengillä lähimetsän kallioille ja nautitaan eväitä nuotiolla.
Iltapäivän nuotiokahvien jälkeen pääseekin jo saunaan. Saunomisen lomassa voi pyöriä lumihangessa tai pulahtaa avantoon. Ja savusaunan löylyistä nautitaan myös hiihtolomalla. Runsas päivällinen ja leppoisat iltapelit kruunaavat päivän.

Muuten lomaohjelmassa on pilkkimistä, kalastusretkiä, hiihtämistä koneella tehdyillä laduilla, curlingia, napakelkkailua, luistelua, letunpaistoa ja puuhapajoja. Potkukeĺkat kiidättävät pitkin kylä- tai metsäteitä ja jumpat vetreyttävät lihaksia. Kuntosali on käytettävissä joka päivä ja ohjelmaan mahtuu myös ohjattuja lihaskuntotreenejä.

Hiihtolomapäiviä voi viettää myöskin vain laiskotellen ja ruokailuista nauttien. Ilorannan kirjastossa on paitsi sadoittain kirjoja myöskin valokuva-albumeja ja leikekirjoja Ilorannan elämästä kymmenien vuosien aikana.

Päiväohjelma hiihtolomalla

8.30-10.00 Aamiainen
Ohjattua tai omaehtoista ohjelmaa sään mukaan. Koneella tehdyt ladut, yhteisiä retkiä, pulkkamäet, retkiluistelurata, lätkä/tossulätkäkenttä, curlingradat ja napakelkka. Ryhmäliikuntaa tai lihaskuntotreenejä useampana päivänä viikon aikana
12.00-13.30 Lounas
Ohjattua tai omaehtoista ohjelmaa sään mukaan. Koneella tehdyt ladut, yhteisiä retkiä, pulkkamäet, retkiluistelurata, lätkä/tossulätkäkenttä, curlingradat ja napakelkka
15.15 Iltapäiväkahvit savusaunan laavulla
15.45-17.15 ja 17.30-19.00 Naisten ja miesten saunat, sekä ranta- että savusaunassa. Rannassa myöskin avanto.
17.30–19.00 Päivällinen

Iltaisin perhesaunat ja ohjattuja iltaohjelmia sekä pelejä. Ilorannan kirjastosta löytyy rauhallista lukutilaa ja lukemista moneen makuun.

Talviaktiviteetit

Lumitilanne on aina arvoitus, mutta järvi meillä on aina jäässä ja se mahdollistaa monipuolisen talvisen tekemisen. Jäälle saadaan vähälläkin lumella ladut, siellä voi pilkkiä, potku- ja napakelkkailla, pelata tossulätkää tai luonnonjääcurlingia ja viime vuosina on päässyt hyvin myös luistelemaan.
Ilorannassa on oma latukone, monenlaisia hiihtoreittejä on tarjolla lumitilanteen salliessa. Ilorannasta on lainattavissa sekä monoihin että tavallisiin kenkiin kiinnitettäviä retkiluistimia.
Meillä on vuokrattavana sekä hiihtosuksia että monoja. Suksien huoltoa varten on oma paikkansa Mikon verstaan eteisessä.

Hinnat täysihoitoineen ja ohjelmineen

Hiihtolomalla Ilorannassa voi viettää vaikka koko viikon lauantaista-lauantaihin tai sununnuntaista-sunnuntaihin. Kahden ja neljän vuorokauden lomille on myös omat pakettihinnat.

Punainen talo, muut huoneet Punainen talo: 5,6 ja 8 sekä takaluukku ja iso aitta Mökit ja päärakennus Omenatarha
7 vrk 465 € 570 € 635 € 750 €
4 vrk 310 € 370 € 410 € 470 €
1 vrk 85 € 105 € 115 € 128 €

Lapset 6-15 vuotiaat puoleen hintaan, nuorimmat ovat ilmaisia. Viime kerralla hiihtoloma myytiin loppuun, varaa tällä kertaa ajoissa perheesi hiihtoloma hyvissä ajoin...VARAA OMA LOMASI NYT!

Lisätietoja
Samu Lescelius
puh. 040-5131139 tai samu@iloranta.fi

Tervetuloa nauttimaan talven riemuista Ilorannassa!

Back to Top